<body>
Photobucket
girls profile


ime i prezime:Mary-Kate

ime i prezime:Ashley Fuller

nadimak:MK
nadimak:Ash
datum rođenja:13.LIPNJA 1986
datum rođenja:13.lipnja 1986.
mjesto rođenja: SAD
mjesto rođenja:SAD
visina:1,57m
visina:1,57 m

interest


MAry Kate :)

Obožava kupovati,ide u kino trenira tae-o ,sluša rock glazbu.Omiljena glumica Draw Berimor,a grupa Dave Matthews. Samo šest godina postala najmlađi pr- oducent u filmskoj industriji.Mlađa od Ash samo 2 min.
Ashley:)
Obožava golf,tenis i plesanjeMatematika joj je omiljeni predmet.Omiljeni joj je grad Paris., a glumica Draw Berimor.Sa MK ima veliku modnu tvrtku koja je jako uspješna u SAD-u. Ona i MK su najmlađe milijunašice u povjesti sa 10 godina. Izrađuju se prema njima lutke.


Lets talk

vise nemojte pisati komentare .Od sada sve napisite u cbox...hollywood.
filmografija :)

Filmovi:
To Grandmother's House We Go (1992)
Double, Double, Toil and Trouble (1993)
How the West Was Fun (1994)
The Little Rascals (1994)
It Takes Two (1995 )
Billboard Dad (1998)
Switching Goals (1999)
Passport to Paris (1999 )
Our Lips Are Sealed (2000)
Winning London (2001)
Holiday in the Sun (2001 )
Getting There (2002 )
When in Rome (2002)
The Challenge (2003 )
Charlie's Angels: Full Throttle (2003 )
New York Minute (2004 )
Factory Girl (2006)

Serije:
Full House 1987 - 1995
Two of a Kind 1998 - 1999
Mary-Kate and Ashley in Action 2001
So Little Time 2001 - 2002
Weeds - 2007

credits
Layout: popsicled
Brushes: x
Fonts: x
Images: x
Codes: x
<$perfect girls$>
<$postovi :)$> <$$>

<$div id="postovi">

27.08.2008.

ashley

Click to view full size image
u novom broju vogea ,ove djevojke su stvarno domace tamo ,stalno je neka od njih dvije na photo shootingu ;)
Click to view full size image

27.08.2008.

MK i njen novi decko


Tako mi je zao sto vam se nisam javljala u proteklih par dana ali jednostavno nisam imala vremena.Enyway MK i njen decko su se fino proveli ovih par dana a ni ja sama ne znam kako mi je to promaklo.MAda mi je jako drago da nema vise zlocastih komentara na racun ove kreativne osobe.Novi decko je Nate Lowman ,a sada samo znam to o njemu ali cu se potruditi da saznam jos stogod o ovom sretniku .

20.08.2008.

picnic i other stuff

izvinite sto se cijelu sedmicu nisam javljala.Ali evo kratak pregled novosti .Prije par dana sestre su za svog prijatelja kao rodendanski poklon napravile poklon.
Click to view full size image

Anyway  u galeriji ima jos slika pa se osjecajte slobodno da  pogledate .)

 

Primjetila sam da njiohov drustveni zivot odavno nije ovako sijao ;)....

Click to view full size image

NAsmijane su ,drustvene a od nekadasnje anoreksije ni rijeci ,nevjerovatno je kako su se ove cure promijenile.
Click to view full size image
BAs mi je drago,dobile su super kritike za novu kolekciiju,imaju novu knjigu koja ceka na izdavanje ,MK je zavrsila novi film a i kritike za pojavljivanje u seriji su bile vise nego dobre.MAda zato mora trpiti jako lose kritike za The Wackness ,nazalost.Click to view full size image


Stariji postovi

$>

<3